Niks is zo sfeerverhogend als goede muziek van een professionele live band. Een feest valt of staat vaat met goede entertainment en een band boeken is daarom een uitstekend begin van het plannen van een feestje. Het is daarbij belangrijk dat je een band inhuurt die aansluit bij het publiek en uiteraard dat je er één vindt die fantastisch kan spelen. Bij Evenses wordt deze zoektocht een stuk makkelijker gemaakt voor al onze klanten. In de eerste plaats omdat wij alleen topbands aanbieden. Hierdoor zit je altijd goed omdat de muziek altijd geweldig zal klinken. In de tweede plaats is er veel keuze als het op soorten muziek aankomt. Alle aangeboden bands zijn voorzien van een uitgebreide beschrijving. Daarnaast zijn sommige bands die op de website staan zo bekend dat iedereen wel weet wat voor muziek ze spelen. Als je er dan nog niet uitkomt kun je uiteraard contact opnemen met één van de medewerkers. Dit zijn allemaal professionals die naar je wensen luisteren en daarna het beste advies geven.

 

Beroemde Nederlandse bands staan allemaal op de website van Evenses
Zoals gezegd biedt Evenses alleen professionele bands aan. Daarbovenop is het mogelijk om beroemde bands in te huren en te laten spelen op jouw feestje of evenement. Hierbij kun je denken aan bands als Broederliefde, de Kast en Crazy Pianos. Dit zijn maar een paar voorbeelden van de bekende bands die te boeken zijn. Je gasten zullen versteld staan dat zulke bekende artiesten beschikbaar waren voor jouw feest.


De juiste muziek voor elke gelegenheid

Niet elke feestganger houdt van dezelfde muziek. Ook is het ene feest het andere niet. Op een bruiloft zijn de vereisten vaak toch net even wat anders dan bij een jubileum of bedrijfsfeest. Ongeacht wat je voorkeuren zijn is er voor jouw feest de perfecte entertainment te vinden. Er zijn themabands die bijvoorbeeld alleen muziek uit de jaren 80 spelen, of coverbands van bijvoorbeeld de Rolling Stones. Ook zijn er bands in te huren die zorgen voor prachtige achtergrondmuziek, bijvoorbeeld Jazz of Soul.