Jouw zoon of dochter zien liggen op leuke babydekentjes wilt toch iedereen? Nu dat ik sinds een paar weken moeder ben geworden weet ik maar al te goed wat andere moeders bedoelen. Je leven draait om het kind en niet meer andersom en dat is onwijs prettig. In het begin vond ik het eng om mijn dochter vast te houden. Of dat andere hier ook last van hebben gehad weet ik niet. Ik durfde haar nauwelijks op te tillen uit angst  dat ik anders kan vallen of wat dan ook. Nu is dat gelukkig volledig verdwenen en heb ik ook meer rust in mijn lichaam. Uiteraard blijf ik het wel goed in de gaten houden hoor.

 

Online of in de winkel?

Sinds dat mijn dochter is geboren heb ik veel dingen moeten laten voor haar. Ook mijn wekelijkse shoptijd heb ik voorbij laten gaan. Dit is natuurlijk niet erg aangezien ik hiermee aardig wat geld kan besparen. Mijn dochter is mijn alles natuurlijk en daar geniet ik ook optimaal van. Onlangs ben ik namelijk erachter gekomen dat het online shoppen erg eenvoudig is. Je hoeft er niet meer de deur voor uit te gaan! Vanachter mijn eigen computer heb ik namelijk voor mijn dochter babydekentjes besteld. Hier kan zij lekker op slapen en weet ik in ieder geval zeker dat zij ook zacht zult liggen.